Casa Lobo

Stutteri Logo

Følårgangene 2005 - 2021    Dansk Varmblod


HOME
 

 

Stutteriets historie

Avlshopperne

Følårgangene 2005 - 2021

Salgsheste

Solgte heste: 2001-2021

Nyheder

Rideferie i Andalusien?

 

Du kan læse flere oplysninger om hopperne ved at trykke på de understregede hoppenavne.

 

 

Årgang 2022

 I år har vi desværre kun fået et enkelt føl, nemlig Logo's Viraque efter Valverde og lavet på Logo's Fabienne.

 

Årgang 2021

Et år med ikke mindre end  skønne føl! Og et år, hvor vi oplevede at komme på følskue og få 4 ærespræmier med hjem.

Logo's Fenja - helsøster til topføllet Logo's Faya. Smuk, livlig og meget samarbejdsvillig er hun, så hun kommer til at vokse op på stutteri Logo. Hun er efter Franklin og Logo's Facet.

Logo's Sun-Z efter Sunny-Boy og Logo's Donjana. Han blev solgt på eliteauktion og eksporteret til Holland.

Logo's Diva - et fantastisk velgående hoppeføl efter Donkey Boy og Logo's Facet var også på eliteauktion, men hende hjemkøbte vi. Hun er senere solgt i halvpart til Emma Ahlberg og Lars Ringkjær, så hende venter vi os meget af. Hun var reserve til eliteskuet.

Logo's Galina efter Grand Galaxy Win og Logo's Zuzanna. Et ædelt og meget udtryksfuldt hoppeføl. I slutfinalen ved følskuet, hvor der skulle udtages føl til eliteskuet.

 

Årgang 2020

Logo's Facet Logo gav os igen i år et hingsteføl efter Donkey Boy. Og han ligner heldigvis sin bror fra sidste år, så navnet bliver Logo's Dacapo, og vi beslutter at vi i 2021 vil have endnu et føl på denne kombination, som ser ud til at passe rigtig godt til Facet.

Desværre bliver Dacapo det eneste føl på stutteriet i år - men han er til gengæld et pragteksemplar, og han blev næstbedste hingsteføl i region 6! Video af ham kan ses her.

Årgang 2019

Logo´s Facet fik for 1. gang et hingstføl - og det kræver sin hoppe at få sådan én som ham, for han skal bare opdrages af mor.

Men lækker er han, og navnet er Logo's Dominic. Far er Hesselhøj Donkey Boy. Han er en herlig type og utrolig godt gående og har derfor allerede fået mange rosende år, hvor han kommer frem.

Logo's Facet har i år føl efter Franklin. Et ædelt, smart og velgående hoppeføl, som samtidig har et dejligt temperament. Føllet er Fabiennes 2. føl, og hun gør det så godt, at vi har besluttet at beholde hende som fremtidig avlshoppe.

Føllet i år hedder Logo's Faya og er et usædvanligt smukt føl. Hun er senere blevet udtaget til elite-følskuet.

 

Årgang 2018

Logo´s Facet fik i år hoppeføl efter Westphaler-fløjhingsten Borsalino. Føllet er særdeles feminint og udtryksfuldt, og har blis og 4 høje, hvide sokker.

Hun ser ud til at blive en rigtig lille stjerne, og bliver indtil videre her på stutteriet. Hun var ærespræmieføl på følskuet. Hun har fået navnet Logo's Babett.

Logo´s Donjana fik igen i år et hoppeføl efter elitehingsten Blue Hors Zack, som i år har gjort det fantastisk godt i internationale Grand Prix-klasser.

Føllet fra i år - Logo's Zelina - er helsøster til Logo's Zuzanna fra sidste år. Og helt som Donjanas afkom altid er det, er også Zelina særdeles godt gående i alle gangarter. Hun var i finaleringen på følchampionatet hos Blue Hors. 

 

Årgang 2017

Logo´s Donjana leverer altid varen - i år et smukt rød hoppeføl efter Blue Hors Zack. Meget udtryksfuld, og med et fantastisk temperament. Hun hedder Logo's Zuzanna.

Logo´s Facet folede igen i år helt problemfrit tidligt på året, og fik et lækkert, brunt hoppeføl efter Blue Hors Don Schufro. Logo's Sienna er hun kommet til at hedde.

 

Årgang 2016

Logo´s Facet blev den første hoppe som folede i år. Et dejligt og meget feminint, sort hoppeføl efter Blue Hors Don Schufro, som på billedet herunder kun er 2 dage gammel.

Føllet har fået navnet Logo´s Schanah

De to næste føl blev født næsten samtidig.

Dejligt, rødt hingsteføl efter Logo´s Lousanna og Blue Hors Zalabaster. Han hedder Logo´s Zaron.

Logo's Fabienne fik hoppeføllet Logo's Donnatella. Hun er efter Blue Hors Don Olymbrio og er et særdeles udtryksfuldt føl med masser af energi og med en dejlig bevægelse.

En sort charmetrold, som har en selvtillid som få..... og hun hedder Logo's Donnatella.

 

Årgang 2015

Logo´s Gaya blev vores næste dejlige hoppeføl i år. Hun er efter  Grand Galaxy Win og Logo´s Donjana, som altid avler særdeles velgående føl. Det ser ud til, at hun igen har leveret en stjerne!

 

 

Logo´s Zacho, som ses herunder, er efter Blue Hors Zatchmo og første føl efter Rebeccas hoppe Logo's Schalina. Han er et af de mest selvsikre føl, vi nogensinde har haft i stalden - men han er super charmerende og rigtig godt gående.

 

Logo's Zuzett er første føl efter Logo´s Facet, og hendes far er Blue Hors Zack.

Hun er ædel, højtstillet og velmarkeret, og da morlinien har leveret særdeles velgående heste venter jeg mig meget af hende.

 

Årgang 2014:

Ingen føl i år, da Logo's Donjanas flotte hingsteføl desværre døde i hammen, mens vi var på arbejde. Vi håber på bedre held næste år.

Årgang 2013:

Logo's Zafran er mit nye hoppeføl efter Lousanna og Blue Hors Zack. Hun er smuk, udtryksfuld og ædel - og så er hun særdeles velgående.

Logo's Facello blev årets første føl. Smuk og ædel - og meget tillidsfuld. På billedet herunder kun 2 dage gammel. Han er efter Furstenball på dejlige Donjana.

 

Årgang 2012:

    

Fabienne til følskue, hvor hun blev skuets 4. bedste dressurhoppeføl med ærespræmie.

Logo's Fabienne, maj 2012

Årets første - og eneste - føl er hoppeføllet Logo's Fabienne efter Furstenball og RDH-hoppen Logo's Duchette. Hun er stor, ædel og langbenet, så det lover foreløbig godt!

Logo's Fabienne, april 2012

Årgang 2011:

Så kom også årets hoppeføl her på stutteriet - nemlig føllet Logo's Facet efter Furstenball og RDH-hoppen Logo's Donjana. 

Logo's Facet ved følskue 2011

2011 har indtil videre givet os 2 hingsteføl, nemlig Logo's Dixon efter De Noir og Logo's Hazel og Logo's Leroy efter L'Espoir og RDH hoppen Lousanna.

Dixon er et meget udtryksfuldt føl med masser af "nerve", men han er alligevel meget lærenem og samarbejdsvillig.

Leroy tegner til at blive et lækkert, muskuløst hingsteføl - også han med rigtig godt udtryk og en særdeles god bevægelse. 

 

Logo's Leroy ved følskue 2011

Årgang 2010:

Hingsteføl, Logo's Fabel, efter Fürstenball og RDH-hoppen Logo's Donjana. Et helt fantastisk velgående føl med et pragtfuldt temperament. Udtaget til elitefølauktion og ærespræmieføl i region 6. Solgt på elitefølauktion for 80.000 + moms og salær.

Donjana og Fabel ved eliteauktionen 2010

 

Årgang 2009::

Hoppeføl, Logo's Rustique, efter Blue Hors Rush Hour og RDH-hoppen Logo's Delicia. Vellinieret og meget samarbejdsvilligt og lærenemt føl med det helt rigtige islæt af fuldblod. Solgt på følauktion Nord i 2009.

 

Årgang 2008:

Hoppeføl, Logo's Duchette, efter Blue Hors Don Romantic og RDH-hoppen Logo's Aliette. Herligt, super velgående og meget feminint føl. Skal indgå i avlen på stutteriet.

Hoppeføl, Logo's Rustica, efter Blue Hors Rush Hour og RDH-hoppen Logos' Alanja. Et fantastisk velgående føl, meget følsomt og med dejligt udtryk. Højtplaceret ved årets følchampionat ved Blue Hors. Solgt på DV's eliteauktion 2008 for 50.000 + moms og salær.

   Rustica og Alanja ved følchampionat Blue Hors 2008.

Årgang 2007:

Hoppeføl, Logo's Donnaloui, efter Blue Hors Don Romantic og RDH-hoppen Logo's Lousanna. En sødt, feminin føl med godt udtryk og god bevægelse. Solgt i 2009.

Hoppeføl, Logo's Hazel, efter Blue Hors Hot Line og RDH-hoppen Logo's Alanja. En storrammet, betydelig hoppeplag med dejligt udtryk og god bevægelse.

    Alanja og Aliette i 2007 med føllene Hazel og Romeo

Hingsteføl, Logo's Romeo, efter Blue Hors Don Romantic og RDH-hoppen Logo's Aliette. Herligt, super velgående føl, som desværre måtte aflives i 2009 grundet skade.

                

Logo's Romeo 2007   

Årgang 2006:

Logo's Donjana - igen et super velgående føl på dejlige Aliette. Helt sikkert en kommende avlshoppe på Stutteri Logo.

 

 

Årgang 2005:      

Logo's Donatello et topføl i 2005 efter Logo's Aliette, blev solgt til en ung dansk toprytter med international erfaring. Inden da var han med til eliteskuet på Vilhelmsborg, hvor han opnåede gangartskaraktererne 9 og 10.

Med de fantastiske gangarter og det herlige temperament, som Donatello var udstyret med, var målet en international dressurkarriere, men desværre måtte Donatello aflives i sommeren 2006.

 

 

 

Stutteri Logo v.) Jette Fries
jettefries@gmail.com
Mobil 5013 3397
Design: Jette Fries